Reviews van klanten Er zijn 22 reviews.

 

Schrijf een review


*



26-07-2017
Julia C.
Mooi shirt!
Mooi en fel oranje shirt! Letters zijn er niet op bedrukt maar zitten in het shirt zelf, dus een voordeel vind ik. Zeer snelle en goede levering van teamshop! Thanks!
23-07-2017
S L.
Snelle levering, mooi dun sportshirt!
03-07-2017
Krijn H.
voldoet volledig aan de verwachtingen. En snel geleverd!
22-06-2017
Amko P.
Tanktops
Voor het beachvolleybalseizoen een paar tanktops met namen en logo laten maken.

+ Goede prijs kwaliteit verhouding
+ Goede service met eventuele navraag maatopgave
+ Snel geleverd

- Maat zoals aangegeven in maatadvies (bestel een maat groter, bij dames tanktops)
31-05-2017
Addie V.
snelle levering en ik vond het erg leuk dat er een persoonlijk labeltje aan was bevestigd!
02-05-2017
Thomas S.
Top customer service, leuk berichtje bij mijn bestelling en ook nog eens keurig op tijd geleverd. Volgende keer kom ik terug.
29-04-2017
Hans V.
Service
Goede service geleverd
28-04-2017
Lina B.
Goede overzichtelijke site met fijne persoonlijke service!
27-02-2017
Mirjam V.
Zoon is ontzettend blij met zijn shirt met bedrukking. Snel geleverd en ziet er goed uit.
25-02-2017
Peter B.
Dank
Mooi snel geleverd, super leuk kaartje erbij dankjewel
20-10-2016
Henrieke D.
De spelers en staf waren er erg blij mee.
Waarvoor mijn dank
20-08-2016
Ricardo I.
ervaring
Met teamshop heb ik tot nu toe alleen maar goede ervaringen gehad. Uitstekende service, snelle levering en mooie artikelen waarvan de kwaliteit zeer goed is.
10-05-2016
Sander U.
Prima Shop
Vorige week 5 shirts besteld en kreeg een mailtje dat het iets langer ging duren qua levertijd. Uiteindelijk na 3 dagen de bestelling gekregen en helemaal tevreden!
02-04-2016
Stefan D.
Nog nooit meegemaakt
Ik heb nog nooit eerder z'n fijne overzichtelijke webshop gezien, sportshirts zitten ook als gegoten, wat wil een mens nog meer!
08-03-2016
Marieke J.
Top!
Wat een goede site, ziet er mooi uit. Telefonisch ook netjes te woord gestaan
20-01-2016
Carola F.
SUPER SERVICE
Al meerdere malen iets besteld. Altijd snelle reactiee via email en super service bij nabestelling. Het B3 meidenteam van korfbalvereniging RWA is bovendien super blij met hun knalroze inschietshirt.
19-01-2016
Marc K.
Netjes
Makkelijk bestellen, netjes op tijd geleverd en voor een prima prijs. Een shirt met verkeerd gespelde naam werd na overleg netjes opnieuw verzonden, prima service.
06-11-2015
Stephan O.
aanrader, kwaliteit boven verwachting
20-09-2015
Lieneke P.
service
Weliswaar gaat de levering niet helemaal binnen het tijdsbestek. Ik word wel goed op de hoogte gehouden en uiteindelijk tevreden over mijn bestelling. Zeer goede service dus!
19-06-2015
Nick G.
TOP service
Zaterdagmiddag 22 sportshirts met bedrukking besteld. Dinsdag bezorging al ontvangen. Snelle service. Shirts zien er goed uit.
06-06-2015
Stephanie L.
Ook in de vakantie goed op de hoogte gehouden. Ik had mijn bestelde shirts binnen een weekje thuis!
20-11-2014
Sabine R.
Prima webshop!grote bestelling gedaan en snelle levering en super mooie shirtjes!! Erg blij ermee dus :-)))